воскресенье, 1 апреля 2018 г.


Спорт для всіх -  спільна турбота.

Місячник проводитиметься протягом квітня у всіх населених пунктах області та має на меті покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і спортом різних вікових груп населення, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування спортивних споруд та майданчиків. До участі у Місячнику планується залучити якомога більше молоді, активної громадськості, представників бізнесу, жителів міста. ПРИЄДНУЙСЯ!!!

пятница, 23 марта 2018 г.

Вітаємо наших педагогів з перемогою!!!

22 березня в спортивному залі ЕЗОШ №4 відбувся турнір з настільного тенісу серед освітян Енергодара.
За результатами проведеної гри призові місця посіли:
Вікова категорія «45+»

среда, 21 марта 2018 г.

Спартакіада міста з настільного тенісу.

Сьогодні в ЕЗОШ№4 відбулася Спартакіада міста з настільного тенісу. Нашу команду представляли: Овсієнко Ріта, Бізяєв Вячеслав та Гора Дмитро. Наші спортсмени показали високу майстерність і здобули яскраву перемогу!Жодної командної поразки!!!
Вітаємо нашу команду з золотими медалями!!!

пятница, 23 февраля 2018 г.

Непереможна команда дівчат ЕЗОШ№2 знову ЧЕМПІОНИ!!!
Закінчилася Спартакіада міста з баскетболу серед дівчат. Команда дівчат ЕЗОШ№2 з великою перевагою закінчували кожну гру. Ми пишаємося вами!!!
 Ви дійсно красуні!!!

1 місце - ЕЗОШ№2
2 місце - ЕЗОШ№7
3 місце - ЕНВК№5
4 місце - Гармонія

Так тримати!!!
 Спартакіада міста з баскетболу серед юнаків.

З 12 по 20 лютого, на базі ЕНВК №5 проходили міські змагання з баскетболу серед збірних команд юнаків ЗНЗ міста , в залік міської Спартакіади. За результатами ігр міста розподілилися слідуючим чином:


1 місце- ЕНВК№5
2 місце- ЕНВК№1
3 місце- ЕЗОШ№7
4 місце- ЕЗОШ№2
5 місце- Гармонія
6 місце- ЕЗОШ№4
7 місце- Ліцей
8 місце- ЦОМ

Вітаємо периеможців, та бажаємо успіхів!!!

воскресенье, 18 февраля 2018 г.

Украина завоевала "золото" на Олимпиаде-2018.

На Олимпийских играх-2018 состоялись финальные выступления в мужской лыжной акробатике. 29-летний николаевец Александр Абраменко завоевал первую медаль для Украины на Олимпиаде в Пхенчхане, добыв "золото" во фристайле.
ура!!!

вторник, 13 февраля 2018 г.

Розпочалася спартакіада міста з баскетболу!!!
З 12 лютого в спортивному залі ЕНВК№5 з 14 годин розпочинається спартакіада міста з баскетболу серед навчальних закладів.
Запрошуємо всіх вболівальників нашої команди та бажаємо нашій команді юнаків та дівчат яскравих перемог!!! 
Талісмани зимової Олімпіади - 2018.

Талісманами зимових Олімпійських ігор 2018 року стали білий тигр і гімалайський ведмідь.
Так, білий тигр на ім’я Soohorang та азіатський чорний ведмідь Bandabi стали офіційними талісманами Олімпіади-2018, яка відбудеться у Пхьончхані (Південна Корея).
Відкриття Олімпіади - 2018 
В Пхенчхані (Південна Корея) 9 лютого відбулася церемонія Відкриття зимових Олімпійських ігор-2018. Церемонія розпочалася з традиційної театралізованої вистави з елементами місцевого фольклору і міфології. Корейський колорит був представлений глядачам на стадіоні і телеглядачам з усього світу. Після театралізованої вистави відбувся парад команд, де Україну представили провідні атлети в зимових видах спорту. Всього нашу команду в Кореї будуть представляти 33 атлета. Прапороносцем збірної України в Пхенчхані стала капітан жіночої збірної з біатлону, олімпійський чемпіон Сочі-2014 Олена Підгрушна.

пятница, 29 декабря 2017 г.

Проект "Живи яскраво - займайся спортом"
Мрії збуваються!!! Проект ЕЗОШ№2 "Живи яскраво - займайся спортом" вийшов на фінішну пряму. Баскетбольний майданчик майже готовий. І навіть Зимонька-Зима допомогла нам своєю погодою, бо дитячі мрії завжди повині ЗДІЙСНЮВАТИСЬ! З нетерпінням чекаємо дня коли відбудеться відкриття баскетбольного майданчика!!!